Loading…

READY TO ROCK?

Click the button below to start exploring our website and learn more about our awesome company
Start exploring

Hoe geld te verdienen aan urnen groothandel

Groothandel Urnen

De eerste groep mensen die uw urnen zullen kopen zijn hogescholen en universiteiten. Universiteiten zijn meestal op zoek om hun studenten een comfortabele plaats te bieden om hun as te bewaren. U kunt ze gemakkelijk met korting verkopen aan studenten, omdat zij altijd een nieuwe urn nodig zullen hebben. U kunt een tafel opzetten voor de campus van de universiteit, of u kunt wat online marketing doen. Universiteiten hebben meestal grote alumnibasis die u kunt benaderen via online forums en sociale media.

Funeral homes

Begrafenisondernemingen zijn een andere grote klant. Dit zijn mensen die meestal grote nalatenschappen hebben en op zoek zijn naar een manier om de mensen die zijn overleden te herdenken. Als u hen een goede prijs voor een urn biedt, kunt u hen zelfs zover krijgen om meerdere urnen in bulk af te nemen! Bezoek begrafenisondernemingen, bied hen een aantal urnen met korting aan, en u zult verbaasd zijn hoeveel mensen er winkelen voor een begrafenis.

Bedrijfsevenementen en liefdadigheid

Bedrijven hebben de hele tijd evenementen zoals conferenties en congressen. Als u een aantal urnen met korting aanbiedt, zullen ze die misschien als geschenk of als offerande aannemen. Dat is hoe u geld verdient op een bedrijfsevenement. Liefdadigheidsevenementen zijn ook een geweldige plek om urnen te verkopen. U kunt uw urnen met korting schenken en ze zijn altijd op zoek naar iets om weg te geven op liefdadigheidsevenementen.

Overheidsinstellingen

Een andere klant zijn overheidsinstellingen. Steden en gemeenten willen vaak sculpturen van urnen maken en ze als geschenk geven om een belangrijke gebeurtenis te herdenken. Overheidsinstellingen doen vaak programma's ter waardering van hun werknemers en zijn altijd op zoek naar goedkope geschenken. Nogmaals, vind een manier om hen een korting te geven, en u kunt misschien deze markt verzilveren.

conclusie

De groothandelsmarkt voor urnen is enorm. Er zijn veel mogelijkheden als u weet hoe u ze kunt benutten. Door uw urnen tegen een gereduceerde prijs te verkopen, kunt u geld verdienen en met hogere marges verkopen. Groothandelaren in urnen zijn altijd op zoek naar scherp geprijsde deals. Als u wilt incasseren, is dit wat u moet weten: – Wie koopt urnen in de groothandel? Niet iedereen, maar de meeste mensen wel. Het koperspubliek is over het algemeen kieskeurig als het gaat om de aankoop van gebruikte artikelen zoals een urn, en zal ze meestal alleen kopen als ze er redelijk zeker van zijn dat ze ze met een aanzienlijke winst weer kunnen verkopen.